REPTES

07/04/2020

El repte d’avui és…

DIBUIXAR OMBRES!

Per aquest repte, emprarem objectes que col·locarem al terra o a una taula i observarem. On està l’ombra? I el sol o la llum? Què passa si girem l’objecte?

Experimenteu amb diferents materials i quan us agradi, col·loqueu un full de paper i dibuixeu les línies. Coincideix la línea amb l’ombra?

Podeu fer composicions pensant en mons reals o podeu crear mons plens de fantasia.

Tot dependrà dels objectes que empreu i de la vostra imaginació!

No oblideu enviar una fotografia al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull de fotos el més aviat possible. Gràcies!

_________________________________________________________________________________________________________

 

El reto de hoy es…

¡DIBUJAR SOMBRAS!

Para este reto, emplearemos objetos que colocaremos en el suelo o en una mesa y observaremos. ¿Donde está la sombra? ¿Y el sol o la luz? ¿Qué pasa si giramos el objeto?

Experimentad con diferentes materiales y cuando os guste, colocad una hoja de papel y dibujad las líneas. ¿Coincide la línea con la sombra?

Podéis hacer composiciones pensando en mundos reales o podéis crear mundos llenos de fantasía.

¡Todo dependerá de los objetos que uséis y de vuestra imaginación!

No olvidéis enviar una fotografía al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo más pronto posible. ¡Gracias!

 

2 comentaris

    1. Infantil Autor de l'article

      ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>