Tallers intercicle

Com cada any, en arribar el segon trimestre organitzam uns tallers intercicle per a l’alumnat d’educació infantil i de cicle inicial d’educació primària juntament amb l’alumnat d’aula U.E.E.C.O. on el principal objectiu és fomentar la interacció i millorar la cohesió i el coneixement mutu entre tot aquest alumnat amb edats des dels 3 fins als 9 anys. 

D’aquesta manera, cada tutora divideix el seu grup-classe en 8 colors (vermell, verd, blanc, rosa, groc, blau, lila i taronja). Cada color va cada divendres a un taller diferent i a cada taller hi ha dos mestres responsables més algun mestre de suport en cas necessari.

Aquest any els tallers que els hi hem preparat són els següents: Jocs de pati, Cuina, Experiments I i Experiments II, Mini-móns, Art, Circuit de Psicomotricitat i EcoHort.

Tot seguit us deixam amb algunes imatges d’aquestos tallers, esperem que us agradin!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>