Segona edició “House Challenge”

Estimades famílies, aquí us compartim el vídeo-muntatge que hem creat amb la participació de l’alumnat de la nostra escola en la “I HOUSE CHALLENGE” celebrada el passat diumenge 29 de Març.

Aprofitam l’ocasió per informar-vos que hi haurà una segona edició de “House Challenge” i que es celebrarà el proper diumenge 12 d’Abril. Recordau que l’inscripció és totalment gratuïta i que es pot realitzar a qualsevol espai de la vostra casa. 

En cas de participar en aquesta cursa ens podeu fer arribar fotos i/o vídeos que realitzeu als següents correus electrònics (després amb tot el que rebem, crearem altra presentació i ho publicarem en portada):

Albert Amorós

(albert@ceipsablancadona.com)

Mateu Català 

(mateu@ceipsablancadona.com)

Per a més informació i inscripcions cliqueu al següent enllaç:

Inscripcions 2a “HOUSE CHALLENGE”

VINGA, ANIMEU-VOS !!! 


Queridas familias, aquí os compartimos el vídeo-montaje que hemos creado con la participación del alumnado de nuestro colegio en la “I House Challenge” que se celebró el pasado domingo 29 de Marzo.

Aprovechamos la ocasión para informarles que se va a celebrar una segunda edición del “House Challenge” el próximo domingo 12 de Abril. Recuerden que la inscripción es totalmente gratuita y que se puede realizar en cualquier espacio de vuestra casa. 

En caso de participar en esta carrera nos podéis mandar fotos y/o vídeos que realicéis a los siguientes correos electrónicos (después con todo lo que recibamos, crearemos otra presentación y la publicaremos en portada): 

Albert Amorós

(albert@ceipsablancadona.com)

Mateu Català 

(mateu@ceipsablancadona.com)

Para más información e inscripciones clicad en el siguiente enlace:

Inscripciones 2a “HOUSE CHALLENGE”

¡¡¡ VENGA, ANIMAOS !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>