REPTES

18/06/2020

El repte d’avui és…

Fer una foto d’acomiadament

Blancadoners i blancadoneres avui tenim el darrer repte d’aquest curs tan excepcional. Per aquest motiu, proposam fer un cartell amb “Bon estiu” o “Bones vacances”. La idea és que treballem la lectoescriptura però amb significat i, en aquest cas, un component emotiu molt important: acomiadar-nos dels companys i de les companyes.

Podeu fer-vos una foto amb un dibuix o unes paraules d’acomiadament i així demà omplim la web amb aquestes imatges com a cloenda. 

Recordau que la creativitat i la imaginació sempre són benvingudes: podeu fer un cartell, escriure/dibuixar a l’arena de la mar, fer paraules amb objectes, etc. 

Què treballam amb aquesta activitat?

 • Lectoescriptura.
 • Emocions: cloenda dels reptes i del curs amb fotografies d’acomiadament.

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!


El reto de hoy es…

Hacer una foto de despedida

Blancadoneras y blancadoneros hoy tenemos el último reto de este curso tan excepcional. Por este motivo, proponemos hacer un cartel con “Buen verano” o “Buenas vacaciones”. La idea es que trabajamos la lectoescritura pero con significado y, en este caso, con un componente emotivo muy importante: despedirnos de los compañeros y de las compañeras.

Podéis haceros una foto con un dibujo o unas palabras de despido y así mañana llenamos la web con estas imágenes a modo de conclusión de esta experiencia de retos diarios.

Recordad que la creatividad y la imaginación siempre son bienvenidas: podéis hacer un cartel, escribir/dibujar a la arena del mar, hacer palabras con objetos, elegir otro mensaje, etc.

¿Qué trabajamos con esta actividad?

 • Lectoescritura
 • Emociones: clausura de los retos y del curso con fotografías de despedida.

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>