REPTES

13/05/2020

El repte d’avui és…

Tres en ratlla medieval

Coneixeu el famós joc de tres en ratlla? Idò, aquest era molt popular a l’Edat Mitjana.
Us proposem crear-ne un per a poder gaudir d’aquest joc tan divertit en família.

Aprofitant que aquesta setmana és la Setmana Medieval, us animem a crear el vostre “tres en ratlla” amb motius medievals (escuts, espases, banderoles…) 

Per a fer-lo podeu utilitzar molts materials diferents: taps, pedres, botons, etc. Us deixem unes quantes idees. A crear i… A JUGAR!

Què estem treballant amb l’activitat?

 • Pensament lògico-matemàtic: Amb aquest joc es posen en pràctica les habilitats de lògica, estratègies, anticipar i formular hipòtesis…
 • Les normes del joc: Com tots els jocs de taula, hi ha unes normes a seguir i un torns a respectar. Gaudir del joc és l’objectiu! També és positiu aprendre que no sempre es pot guanyar.
 • Crear i elaborar el joc: Abans de crear alguna cosa cal ordenar el pensament, descobrir de què disposem i què podem fer amb el que tenim. Alhora descobrim que hi ha moltes maneres de reutilitzar materials.
 • Gaudir! Tant en el moment de la creació com a l’hora de jugar.

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!

__________________________________________________________________________________________________________________________

El reto de hoy es…

Tres en raya medieval

¿Conocéis el famoso juego del tres en raya? Era muy popular en la Edad Media.
Os proponemos crear uno para poder disfrutar de este juego tan divertido en familia.

Aprovechando que esta semana es la Semana Medieval, os animamos a crear vuestro Tres en raya con motivos medievales (escudos, espadas, banderines…)

Para hacerlo podéis utilizar muchos materiales diferentes: tapones, piedras, botones, etc. Os dejamos unas cuantas ideas. A crear y… ¡A JUGAR!

¿Qué estamos trabajando con la actividad?

 • Pensamiento lógico-matemático: Con este juego se ponen en práctica las habilidades de lógica, estrategias, anticipar y formular hipótesis…
 • Las normas del juego: Como todos los juegos de mesa, hay unas normas a seguir y un turnos a respetar. ¡Disfrutar del juego es el objetivo! También es positivo aprender que no siempre se puede ganar.
 • Crear y elaborar el juego: Antes de crear algo hay que ordenar el pensamiento, descubrir de qué disponemos y qué podemos hacer con lo que tenemos. A la vez descubrimos que hay muchas maneras de reutilizar materiales.
 • ¡Disfrutar! Tanto en el momento de la creación como a la hora de jugar.

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>