REPTES

02/06/2020

El repte d’avui és…

Cercar pomes!

Avui toca una activitat per treballar la mobilitat de tot el cos.

Primer de tot, prepararem el nostre pomer. En terra dibuixarem amb cinta adhesiva (cinta de tela, llana, tires de paper…) un circuit. Nosaltres us proposem un en forma d’arbre, però pot ser com més us agradi. Atenció! Si el recorregut no és amb cinta adhesiva aneu molt alerta de no relliscar. 

Com veieu, al final del circuit hi han col·locades unes pomes. La idea és, passar per damunt de la cinta fins arribar al final per agafar la poma (pilota, taronja, llimona, joguina…) i tornar a l’inici per deixar-la dins d’una cistella. Recordeu agafar les pomes d’una en una.

Podeu passar pel circuit de diferents maneres: botant amb un peu, amb els dos peus junts, de puntetes, caminant sense sortir-ne de les línies fetes…

Esperem que us agradi i que passeu una estona divertida mentre feu treballar el vostre cos!

 

Què estem treballant amb l’activitat?

 • Motricitat gruixuda
 • Equilibri
 • To muscular

No oblideu enviar una foto o video al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!


El reto de hoy es…

¡Buscar manzanas!

Hoy toca una actividad para trabajar la movilidad de todo el cuerpo. Primero, prepararemos nuestro manzano. En el suelo dibujaremos con cinta adhesiva (cinta de tela, lana, tiras de papel…) un circuito. Nosotros os proponemos uno en forma de árbol, pero puede ser cmo más os guste. ¡Atención! Si el recorrido no es con cinta adhesiva id con mucho cuidado de no resbalar.

Cómo veis en la foto, al final del circuito hay colocadas unas manzanas. La idea es pasar por encima de la cinta hasta llegar al final para coger la manzana (pelota, naranja, limón, juguete…) y volver al inicio para dejarla dentro de una cesta. Recordad coger las manzanas de una en una.

Podéis pasar por el circuito de diferentes maneras: botando con un pie, con los dos pies juntos, de puntillas, andando sin salir de las líneas…

¡Esperamos que os guste y que paséis un rato divertido mientras hacéis trabajar vuestro cuerpo!

 

¿Qué estamos trabajando con la actividad?

 • Motricidad gruesa
 • Equilibrio
 • Tono muscular

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>