REPTES

10/06/2020

El repte d’avui és…  

       L’abraçada musical

Us agraden les abraçades? Són una de les expressions d’afecte més importants que existeixen! Quan en fas una, els nens i les nenes senten un afecte especial carregat d’emoció i de sentiment, es senten súper protegits. També mitjançant les abraçades aprenem a expressar amor, emocions i altres sentiments que les paraules no poden transmetre.

Avui us convidem a realitzar un joc súper polit en família. Només necessiteu triar una cançó que us agradi molt. Poseu la música ben forta i a ballar! Cada vegada que atureu la cançó heu de donar-vos una abraçada ben forta.

Ningú es pot quedar sense una abraçada!

Després de fer el joc, podeu parlar sobre si us ha agradat, què sentiu quan us donem o donau una abraçada molt forta, si trobau a faltar l’abraçada de qualcú, etc. 

Què estem treballant amb aquesta activitat?

 •  La discriminació auditiva (so – silenci).
 •  Afavorir l’expressió emocional.
 • Reforçar vincles afectius (les mostres d’afecte són molt importants generar confiança i seguretat emocional).

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!


El reto de hoy es…

El abrazo musical

¿Os gustan los abrazos? ¡Son una de las expresiones de afecto más importantes que existen! Cuando das una, los niños y las niñas sienten un afecto especial cargado de emoción y de sentimiento, se sienten súper protegidos. También mediante los abrazos aprendemos a expresar amor, emociones y otros sentimientos que las palabras no pueden transmitir.

Hoy os invitamos a realizar un juego súper bonito en familia. Solo necesitáis elegir una canción que os guste mucho. Poned la música muy fuerte y… ¡a bailar! Cada vez que paréis la canción tedréis que daros un abrazo muy fuerte. ¡¡Nadie se puede quedar sin un abrazo!!

Después de hacer el juego, podéis hablar sobre sí os ha gustado, que sentís cuando dáis u os dan un abrazo muy fuerte, si echáis de menos el abrazo de alguien, etc.

¿Qué estamos trabajando con esta actividad?

 • La discriminación auditiva (sonido – silencio).
 • Favorecer la expresión emocional.
 • Reforzar vínculos afectivos (las muestras de afecto son muy importantes para generar confianza y seguridad emocional).

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación lo más pronto posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>