REPTES

18/03/2020

Benvolgudes famílies,

En vista de la situació excepcional que estem vivint, us proposem un REPTE diari per a que passeu una bona estona amb els vostres fills i filles. És una activitat voluntària.

Tots els reptes es publicaran en aquesta pàgina web per a que tots i totes mantenim el contacte i puguem veure les creacions de la resta de companys i companyes.

El repte d’avui és…

FER UN AVIÓ DE PAPER!

Decoreu-lo com vulgueu i envieu una fotografia dels vostres fills i filles amb el resultat al correu de la tutora del vostre fill/a per tal de poder compartir a la web els resultats:

 

IMPORTANT!!!

*Recordeu que aquest és un espai públic. Si no voleu que el vostre fill/la vostra filla surti a la pàgina web o NO HEU SIGNAT l’autorització d’imatge, podeu enviar una foto on només surti la seva creació.

        ___________________________________________________________________

Estimadas familias,

En vista de la situación excepcional que estamos viviendo, os proponemos un RETO diario para que paséis un buen rato con vuestros hijos e hijas. Es una actividad voluntaria.

Todos los retos se publicaran en esta página web para que todos y todas mantengamos el contacto y podamos ver las creaciones del resto de compañeros y compañeras.

El reto de hoy es…

¡HACER UN AVIÓN DE PAPEL!

Decoradlo como queráis y enviad una foto de vuestros hijos e hijas con el resultado al correo de la tutora de vuestro hijo/a:

 

¡¡¡IMPORTANTE!!!

*Recordad que esto es un espacio público. Si no queréis que vuestro hijo o vuestra hija salga en la pàgina web o NO habéis firmado la autorización de imagen, podéis enviar una foto en la que solo aparezca su creación.

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>