REPTES

24/04/2020

El repte d’avui és…

Reinventar la llegenda

Esperem que us hagi agradat la llegenda de Sant Jordi. Ara us proposam modificar la història, inventar altre final, canviar el rol dels personatges… el que se us ocorri per fer la llegenda d’una manera diferent.

Així, ens podeu enviar un dibuix, un collage de fotos amb la representació, un vídeo breu o àudio. El format que més us agradi.

Us deixam aquest joc per donar-vos idees. Heu de llançar un dau 5 vegades. Cada llançament et donarà una idea per crear la història.

Compartim amb valtros una plantilla per fer un dau casolà, per si qualcú no en té per casa o per si preferiu fer-ne un personalitzat.

Com que el cap de setmana és molt llarg, també us adjuntam una versió de Sant Jordi del joc de l’Oca. La podeu imprimir, copiar-la o fins i tot us pot servir d’inspiració per crear la vostra oca particular.

No oblideu enviar un dibuix, un collage de fotos amb la representació, un vídeo breu o àudio amb la vostra versió de llegenda al correu de la tutora abans de dilluns a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!

_________________________________________________________________________________________________________

El reto de hoy es…

Reinventar la leyenda

Esperamos que os haya gustado la leyenda de Sant Jordi. Os proponemos modificar la historia, inventar otro final, cambiar el rol de los personajes… lo que se os ocurra para hacer la leyenda de una manera diferente.

Así, nos podéis enviar un dibujo, un collage de fotos con la representación, un video breve o un audio ¡El formato que más os guste!

Os dejamos este juego para daros ideas. Tenéis que lanzar un dado 5 veces. Cada lanzamiento te dará una idea para crear la historia.

Compartimos también una plantilla para hacer un dado casero, por si alguien no tiene por casa o por si preferís hacer uno personalizado.

Como el fin de semana es muy largo, además os adjuntamos una versión de San Jordi del juego de la Oca. La podéis imprimir, copiarla o incluso os puede servir de inspiración para crear vuestra Oca particular.

No olvidéis enviar un dibujo, un collage de fotos con la representación, un video breve o audio con vuestra versión de leyenda al correo de la tutora antes del lunes a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

 

 

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>