REPTES

18/05/2020

El repte d’avui és…

Cercle cromàtic

Per començar la setmana us proposam una activitat plena de color. La idea és fer un cercle amb objectes (elements casolans, jugarois, roba…) de diferents colors però col·locats de manera ordenada per a que semblin una roda cromàtica.

Si trobau molt difícil fer tots els colors es pot simplificar llevant algun color. Això sí, és molt important fixar-se molt bé en el cercle cromàtic original per tal de seguir el mateix ordre dels colors:

CERCLE CROMÀTIC

Què estem treballant en aquesta activitat?

 • Col·locar els color segons un criteri d’ordre.
 • Classificar objectes per colors.
 • Treballar l’observació.

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!

__________________________________________________________________________________________________________________________

El reto de hoy es…

Círculo cromático

Para empezar la semana os proponemos una actividad llena de color. La idea es hacer un círculo con objetos (elementos caseros, juguetes, ropa…) de diferentes colores pero colocados de manera ordenada para que parezcan una rueda cromàtica.

Si encontráis muy difícil hacerla completa se puede simplificar quitando algún color. Eso sí, es muy importante fijarse muy bien en el círculo cromático original para seguir el mismo orden de los colores:

¿Què estamos trabajando en esta actividad?

 • Colocar objetos según un criterio de orden.
 • Clasificar objetos por colores.
 • Trabajar la observación.

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>