REPTES

07/05/2020

El repte d’avui és…

2a part circuit a casa

Avui us volem fer algunes propostes per poder fer exercici físic sense sortir de casa. A l’escola tenim sessions de psicomotricitat amb l’objectiu de desenvolupar habilitats expressives, motrius i creatives, utilitzant el propi cos. Ara, a casa, us animem a seguir amb el treball del cos a partir dels exercicis del següent vídeo:

Animeu-vos!!! Volem veure com moveu l’esquelet!!!

No oblideu enviar una fotografia o un vídeo curt al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull de fotos el més aviat possible. Gràcies!

 

Per cert! D’aquí uns dies us proposarem un repte amb rotllos de cartró (de paper de vàter/cuina) i taps. Us recomanam no tirar-los i anar guardant-los. Els reutilitzarem!

 

________________________________________________________________________________________________________

El reto de hoy es…

2a parte circuito en casa

Hoy os queremos hacer algunas propuestas para poder hacer ejercicio físico sin salir de casa. En la escuela tenemos sesiones de psicomotricidad con el objetivo de desarrollar habilidades expresivas, motrices y creativas, utilizando el propio cuerpo. Ahora, en casa, os animamos a continuar el trabajo del cuerpo con los ejercicios mostrados en este vídeo:

¡¡Animaos!! ¡¡Queremos ver cómo movéis el esqueleto!!

No olvidéis enviar una fotografia o vídeo corto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo más pronto posible. ¡Gracias!

 

¡Por cierto! De aquí a unos días os propondremos un reto con rollos de cartón (de papel de váter/cocina) y tapones de botellas. Os recomendamos no tirarlos e ir guardándolos. ¡Los reutilitzaremos!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>