REPTES

21/04/2020

Aquesta setmana és molt especial, ja que el 23 d’abril celebram el dia del llibre. La literatura serà la base per als reptes. Així, diferents contes ens ajudaran a treballar la creativitat i la imaginació.

El repte d’avui és…

CONTE: La vaca que puso un huevo

Us convidem a escoltar la història de la vaca Maca. Després, si us animau podeu fer unes mamelles com aquestes amb un guant per imaginar que munyim una vaca i preparar un got de llet.

No oblideu enviar una fotografia al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull de fotos el més aviat possible. Gràcies!

____________________________________________________________________________________________________________

Esta semana es muy especial, puesto que el 23 de abril celebramos el día del libro. La literatura será la base para los retos de esta semana, diferentes cuentos nos ayudarán a trabajar la creatividad y la imaginación.

El reto de hoy es…

CUENTO: La vaca que puso un huevo

Os invitamos a escuchar la historia de la vaca Maca. Después, si os animáis podéis hacer unas ubres como estas con un guante para imaginar que ordeñamos una vaca y preparar un vaso de leche.

No olvidéis enviar una fotografía al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo más bien posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>