REPTES

28/04/2020

El repte d’avui és…

Espitja la taronja!!

Avui és un dia molt especial perquè és el dia de l’Educació Física en el carrer, que s’ha convertit en el dia de l’Educació Física a casa, i per això us volem proposar un repte de motricitat. Amb aquest joc millorarem la nostra coordinació corporal i la tonicitat muscular tant important pel nostre desenvolupament motor. Esteu preparats i preparades?

Fiquem una taronja (pilota, joguina…) dins una mitja i la lliguem a la cintura. Haurem d’espitjar una altra taronja per a que pugui entrar dins una cistella. A més podem jugar amb els altres membres de la família i serà més divertit!!

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!

 

El reto de hoy es…

¡Empuja la naranja!

Hoy es un dia muy especial porque es el dia de la Educación Física en la calle, que se ha convertido en el dia de la Educación Física en casa, y por eso os queremos proponer un reto de motricidad. Con este juego mejoramos nuestra coordinación corporal y la tonicidad muscular tan importante para nuestro desarrollo motor. ¿Estáis preparados?

Pon una naranja (pelota, juguete…) dentro de una media i la atáis en la cintura. Tendremos que empujar otra naranja para encestar dentro de una cesta. Además podemos jugar con otros miembros de la familia y ¡será más divertido!

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes del mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

 

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>