REPTES

17/06/2020

El repte d’avui és…

Representar el vostre repte favorit

Hem fet molts de reptes: alguns més moguts, altres més tranquils, uns necessitaven la vostra energia i d’altres la vostra concentració… Estem segures que hi ha hagut un repte que us ha agradat més que cap altre.

Per això, us convidem a enviar una foto fent, escrivint el títol o representant el repte amb el que més heu gaudit. D’aquesta manera, demà omplirem la web amb un resum dels reptes més exitosos!

* Per veure tots els reptes heu de clicar en els nombres que surten baix aquest text, justament damunt dels comentaris. Amb cada nombre s’obrirà una pàgina amb un repte.

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!


El reto de hoy es…

Representar vuestro reto favorito

Hemos hecho muchos de retos: algunos más movidos, otros más tranquilos, unos necesitaban vuestra energía y otros vuestra concentración… Estamos seguras que ha habido un reto que os ha gustado más.

Por eso, os invitamos a enviar una foto haciendo, escribiendo el título o representando el reto con el que más habéis disfrutado. De este modo, ¡mañana llenaremos la web con un resumen de los retos más exitosos!

* Para ver los retos anteriores tenéis que clicar encima de los números que salen debajo de este texto, justo encima de los comentarios. Con cada número se abrirá una página con un reto.

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>