REPTES

02/04/2020

El repte d’avui és…

ENDEVINA LA LLETRA! 

Avui us fem una proposta per jugar en parelles. Una persona farà una lletra a l’esquena de l’altre participant. Aquest darrer ha d’esbrinar quina lletra és. Podeu fer variants per pujar la dificultat: endevinar nombres i, fins i tot, paraules. Us convidem a jugar en família, a més de ser divertit és molt relaxant!

No oblideu enviar una fotografia al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull de fotos el més aviat possible. Gràcies!

_________________________________________________________________________________________________________

El reto de hoy es…

ADIVINA LA LETRA

Hoy os hacemos una propuesta para jugar en parejas. Una persona hará una letra en la espalda del otro participante y, éste último, tiene que averiguar qué letra es. Podéis hacer variantes para subir la dificultad: adivinar números e, incluso, palabras. Os invitamos a jugar en familia, ¡además de ser divertido es muy relajante!

No olvidéis enviar una fotografía al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la recopilación de fotos lo más pronto posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>