REPTES

27/05/2020

El repte d’avui és… 

Ping-pong casolà

Avui us proposem un joc molt divertit. A més amb aquest joc treballem la coordinació òcul-manual que ens ajudarà per millorar la nostra escriptura!!

Per poder juagar cal construir les nostres pales. Per a cada pala necessitarem:Jugar a pin-pon con un globo y dos raquetas hechas con platos de ...

 • Un pal de gelat
 • Un plat de cartró
 • Cinta adhesiva

 

Haurem d’aferrar el pal a la part posterior del plat. Si voleu el podeu decorar amb dibuixos o ferratines.

Una vegada tinguem la nostra pala, inflam un globus i… Ja esteu preparats i preparades per jugar!

De manera individual pots intentar colpejar el globus sense que caigui al terra. Si jugau dues persones amb una taula al mig serà una mena de ping-pong, però també podeu jugar sense la taula i així s’assemblarà més al joc de pales que jugam a la platja. En aquesta segona versió, fins i tot podeu ser més de dos jugadors/dues jugadores.

Què estem treballant?

 • Coordinació oculo-manual
 • Gaudir amb jocs senzills 

No oblideu enviar una foto al correu de la tutora abans de demà a les 12h. Així es podrà penjar el recull el més aviat possible. Gràcies!


El reto de hoy es…

Ping-pong casero

Hoy os proponemos juego muy divertido. Además con este juego trabajamos la coordinación óculo-manual que nos ayudará a mejorar nuestra escritura.

Para poder jugar tenemos que construir nuestras pales. Para cada pala necesitaremos:Jugar a pin-pon con un globo y dos raquetas hechas con platos de ...

 • Un palo de helado
 • Un plato de cartón
 • Cinta adhesiva

 

Primero, tendremos que pegar el palo a la parte posterior del plato. Si queréis lo podéis decorar con dibujos o pegatinas.

Una vez tenemos la pala, inflamos un globo y… ¡Ya estáis preparados y preparadas para jugar!

De manera individual puedes intentar dar toques al globo sin que éste caiga al suelo. Si jugáis dos personas con un mesa enmedio será un juego tipo el ping-pong, pero también podéis jugar sin la mesa y así se parecerá al juego de palas que hacemos en la playa. En esta segunda versión incluso podéis ser más de dos jugadores/jugadoras.  

Què estem treballant?

 • Coordinación óculo-manual
 • Disfrutar con juegos sencillos 

No olvidéis enviar una foto al correo de la tutora antes de mañana a las 12h. Así se podrá colgar la compilación de fotos lo antes posible. ¡Gracias!

7 comentaris

  1. Infantil Autor de l'article

   ¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩‍🍳👨‍🍳

  1. Infantil Autor de l'article

   Bon dia, Gonzalo!
   Les fotos s’envien al correu de la tutora.
   En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.

   Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:

   3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
   3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com

   4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
   4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com

   5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
   5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
   5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>