03/04/2020
El repte d’avui és…
FER PASTA DE SAL
Avui barrejam cuina amb manualitats. Un poc de farina, un poc de sal, aigua i… a jugar!!! Podeu deixar un forat al mig i fer collarets, imants per la gelera, clauers, figures… Deixeu volar la imaginació!!!
No oblideu enviar una fotografia al correu de la tutora abans de dilluns a les 12h. Així es podrà penjar el recull de fotos el més aviat possible. Gràcies!
_________________________________________________________________________________________________________
El reto de hoy es…
HACER PASTA DE SAL
Hoy mezclamos cocina con manualidades. Un poco de harina, un poco de sal, agua y… ¡¡¡a jugar!!! Podéis dejar un agujero en medio y hacer collares, imanes por la nevera, llaveros, figuras… ¡Dejad volar la imaginación!
No olvidéis enviar una fotografía al correo de la tutora antes del lunes a las 12h. Así se podrá colgar la recopilación de fotos lo más pronto posible. ¡Gracias!
Que divertido,…, además no hace mucho hicimos un curso de cocina ibicenca de padres e hijos :).
¡Genial! Compartir una receta aprendida en ese curso es una maravillosa manera de promover la cultura de nuestra preciosa isla 👏 ¡Estamos deseando veros con “las manos en la masa”!👩🍳👨🍳
A quin mail hem d’enviar les fotos del repte?
Gràcies
Bon dia, Gonzalo!
Les fotos s’envien al correu de la tutora.
En el teu cas la safata d’entrada de coramartinez@ceipsablancadona.com està desitjant rebre fotos de la piratilla fent el repte😜.
Aquestes són les adreces de les mestres, per si qualcú té el mateix dubte:
3 anys A (Carmen): carmenm@ceipsablancadona.com
3 anys B (Bàrbara): bllado@ceipsablancadona.com
4 anys A (Coraima): coramartinez@ceipsablancadona.com
4 anys B (Begoña): bego@ceipsablancadona.com
5 anys A (Marga): mcalafell@ceipsablancadona.com
5 anys B (Inma): ilopez@ceipsablancadona.com
5 anys C (Gina): ginamartinez@ceipsablancadona.com
Moltes gràcies!
gracias. nos ha gustado un monton
¡Qué bien, muchas gracias! Nos alegra saber que os gusta🥰